Slidbestandigt sand

Slidbestandigt aluminiumoxid er et vigtigt råmateriale til væskesprøjtning og overfladeslidbestandigt papir til laminatgulve og en vigtig komponent til at forbedre slidstyrken af ​​gulve.Overflade slidbestandigt papir, gummieret papir og direkte sprøjtemetoder bruges alle til at placere slidbestandigt aluminiumoxid på overfladen af ​​laminatgulve, hvilket spiller en vigtig slidbestandig rolle.

 

Det smeltede aluminiumoxid, almindeligvis kendt som hvid korund, har en Mohs-hårdhed på 9. Dets partikler bliver gennemsigtige efter at være blevet imprægneret med melamin.Den indvendige kvalitet af aluminiumoxid og tykkelsen af ​​det slidbestandige lag er vigtige faktorer, der bestemmer laminatgulvets gennemsigtighed og slidbestandige revolution.

 

Vores virksomhed vedtager verdens avancerede serie af forarbejdningsudstyr gennem en speciel smelteproces for at producere hvide korundblokke med høj gennemsigtighed og høj sejhed gennem en række avancerede behandlingsmetoder og strengt kvalitetskontrolsystem


Indlægstid: 17. februar 2023