• 1
  • 2
  • 3

Furnizuesi i lëndëve gërryese profesionale. Ofroni produktet e duhura për bluarje, prerje dhe lustrim.

ZIBO AOLANG TRADING CO, LTD.kushtojini furnizimit me gërryes në tregjet botërore në katër seri:

Kokrra gërryese;

Aksesorë për gërryes;

Abraziv i veshur;

Punimet tona

projektet e fundit

Panairi i Kantonit

Panairi i 33-të Ndërkombëtar i Hardware në Kinë, 1-3,2019 Prill

Ekspozita e 6-të Kinë-Rusi, Qendra Sportive e Ekspozitës Ndërkombëtare Harbin, 15-19 qershor 2019.

Ekspozita e 5-të ndërkombëtare e gërryesve dhe bluarjes në Kinë Zhengzhou, 13--15 gusht.

Kabina Nr.:D146

Mirë se vini !

shikoni më shumë