• 1
  • 2
  • 3

Добавувач на професионални абразиви. Понудете ги вистинските производи за мелење, сечење и полирање.

ЗИБО АОЛАНГ ТРЕЈДИНГ CO., LTD.Посветете се на снабдување со абразиви на светските пазари во четири серии:

Абразивни зрна;

Додатоци за абразиви;

Обложен абразив;

Нашите дела

неодамнешни проекти

Кантонски саем

33-ти Кинески меѓународен саем за хардвер од 1-3 април 2019 година

Шестиот Експо Кина-Русија, меѓународен изложбен спортски центар Харбин, 15-19 јуни 2019 година.

5-та меѓународна изложба за абразиви и брусење во Кина Женгжу од 13-ти до 15-ти август.

Кабина бр.: D146

Добредојдовте!

Гледај Повеќе